Agat Spets med Druzy

Tillfälligt slut

Ursprung: Brasilien
9,5cm hög 

365,00 kr
Varför du ska använda Agat:
Det hjälper dig att behålla en positiv attityd även om du går igenom något svårt i ditt förhållande. Det kommer att stödja din tro att alla utmaningar du går igenom är tillfälliga.

Agate kan försäkra dig om att det som inte dödar dig bara kommer att göra dig starkare. Det uppmuntrar dig att tro på att alla utmaningar du upplever bara kommer att stärka din relation.

Agat kommer att främja stabilitet i ditt förhållande och ta bort den emotionella disharmonin. Det låter dig prata om saker som gör dig olycklig. Det kommer att ge dig möjlighet att rätta till dina fel och ge ditt förhållande ett nytt skott. Du kommer också att bli tryggare med dig själv och hantera det oväntade med tillförsikt.

Agate hjälper dig att övervinna negativiteten och släppa bitterheten i ditt hjärta. Det hjälper dig att fokusera på alla välsignelser du har och att känna tacksamhet för dem.

Alla sorter av Agat har en förstärkande kvalitet som kan hjälpa dig i dina dagliga uppgifter. Det hjälper dig att balansera dina energier och styra dem på lämpligt sätt. Det hjälper dig att känna dig bemyndigad och i harmoni med dig själv.

Information:

Agatstenar är bandade i ränder eller lager och ingår i familjen Chalcedony.

Agat är den mest populära och mest varierade Chalcedony. På grund av den sorten har Agate visat sig vara konsekvent populär genom århundradena. Både för dess potentiella helande och andliga värde, lika mycket som dess särpräglade skönhet.

Att förstå denna stens betydelse som en helande sten med allround mystiska egenskaper går tillbaka till början av mänsklig historia. Stenarna är ganska vackra att se på och hantera, och de polerade tumlarproven känns ofta svala vid beröring.

De verkar också glittra i ljuset på grund av införandet av små kvartsliknande partiklar. Agat förekommer i många varianter, var och en med sin unika betydelse, och den mystiska attraktionen hos agatstenar är främst för att de är mycket stabila kristaller.

De är alla grundstenar och har en kraftfull koppling till moder jordens energier.

Agatstenar bildades genom nedläggning av mikroskopiska kvartsfragment i band, därav variationen i deras utseende och färger.
De har länge varit vördade för sin förmåga att åstadkomma en balans mellan det fysiska, emotionella och mentala planet.

När du hittar din egen speciella Agatsten kan du vara säker på att den är helt unik. Sammansättningen av denna sten är komplex, vilket lägger till sin egen mystiska kvalitet till varje exemplar, och när du äger ett kan du börja ladda det med dina egna energier och avsikter för att visa dina önskningar. Dess namn härrör från den plats där den först hittades i Achatesfloden på Sicilien.

Varianter av agat kan hittas över hela världen, och det är fortfarande en populär sten till denna dag.
Agat har förmågan att harmonisera Yin- och Yang -energier, balansera de motsatta krafterna som håller all materia på plats.
Det ger också bäraren eller bäraren stor styrka, även om man måste acceptera att denna sten fungerar långsamt över tiden.