Charoit Armband

Chipsarmband i charoit. Elastiskt armband 

125,00 kr
Varför du ska använda Charoit: 

Charoite är känd som en själssten som kan ge starka fysiska och känslomässiga helande energier. Det är en kraftfull andlig sten som påminner dig om att leva i nuet. 

 Livet är mycket flyktigt, och den här stenens energi kommer att påminna dig om att göra så många oförglömliga stunder som du kan. När du är gammal och grå kommer du att vilja ha många minnen att se tillbaka på. Du kommer att vilja ha minnen som får dig att le ett leende. 

Charoite är också en sten av insikt. Det kommer att lära dig många lektioner om livet och kärleken, liksom dig själv och dina relationer, både professionella och personliga. 
Denna sten kommer att ge helande i din kropp, hjärta, sinne och ande. Det hjälper till att ta bort negativiteten från ditt liv och ger dig skydd mot negativitet.

Charoite kan också hjälpa dig att övervinna tvångsmässiga beteenden. Det hjälper dig att hitta en balans och hålla dig i schack när du känner att du glider igen. Det kan hjälpa dig att släppa din rädsla och möta konsekvenserna av dina handlingar med nåd och mod. Den kommer att vägleda dig tills du kan stå på egna ben igen.
Charoite kan ge dig klarhet i sinnet och ta bort saker som rör det eller orsaka förvirring hos dig.

Det kommer att ge insikt om världen, hur du kan navigera i den och hur du kan få dig att lysa. 
Det kommer att släppa loss din kreativitet och uppmuntra dig att leva ett sant liv. Det kommer att visa dig hur du kan övervinna dina rädslor och leva ditt liv på dina egna villkor, liknande Malakites inflytande


Information om Charoit:

Charoitstenen är vanligtvis violett, lila eller lavendelfärgad och den kommer att variera i nyanser av mörk till ljus violett. 

Det kommer också att finnas spår av svart, vitt och grått på stenen, vilket gör den till en av de mest attraktiva ädelstenarna i världen. 
De virvlande mönstren av lila och andra färger gör det också till ett av de mest unika!

Charoite, även kallad lila sten och Charoite Jade, upptäcktes först i Sakha -republiken, Ryssland, längs floden Chara på 1940 -talet. Det kallades charoite när det kom till de västra marknaderna.
Ordet "chary" betyder magi eller charm på det ryska språket. Bortsett från smycken ger charoite utmärkt material för att göra bägare, vaser eller bokstöd.