Crazy Lace Agat No Worry Stone

No worry stone i crazy lace agat. 4cm

125,00 kr
Ursprung: Chihuahua, Mexico
Varför du ska använda Crazy Lace: 
Om det är något du behöver veta om Crazy Lace Agate, är det att det är en lycka sten!

Om du känner till denna sten med ett annat namn, kallas den också Happy Lace eller skrattstenen. 

Dess energier är starka, men ändå lugnande och energigivande. Den vibrerar med en lägre frekvens jämfört med andra ädelstenar, vilket innebär att den kan föra din egen energi till en mer jordad och anpassad frekvens. 

Crazy Lace Agat kommer att visa dig hur du kan vara närvarande i nuet. Oavsett hur mycket du har på gång i ditt liv just nu, kommer du alltid att kunna njuta av de värdefulla små stunderna!
Denna sten kommer att fylla ditt liv med energier som får dig att må bra och hel. Det ger dig känslor av säkerhet och inre stabilitet.
Crazy Lace Agat är lugnande och lugnande stenar som främjar självförtroende och självacceptans.
När du bär den här stenen ofta ökar också ditt självförtroende. 

Det är också ett underbart meditationsverktyg som hjälper dig att uppnå emotionell harmoni. Det är perfekt för människor som har sårbara eller intensiva känslor. Crazy Lace Agat kommer att rensa energiblockeringar och ta fram dold kunskap eller information.
Denna sten hjälper dig att eliminera negativa energier och omvandla dem till kraftfulla och upplyftande.

Information: Crazy Lace Agat  mär en unik sten som kräver mer uppmärksamhet och respekt, för det är inte många som inser vilken verkligt dold skatt det är! Fortsätt läsa för att ta reda på varför.
Crazy Lace Agat är en bandad mikrokristallin kvarts infunderad med aluminium och järn.
Det har vanligtvis komplexa mönster och ljusa färger, vilket ger virvlar av guld, grå, svart och brunt, och till och med röd och rosa ibland. 
 
Crazy Lace Agate är också känd som mexikansk agat och är ganska ung jämfört med andra mineraler som finns på jorden. Det antas ha skapats för 65 till 90 miljoner år sedan. 
Crazy Lace Agate har mönster som liknar vävda spetsar, vilket anses vara mycket användbart när det gäller att väva skydd runt det och ge dessa skydd till den som bär det! Denna sten finns bara i Chihuahua, Mexiko.