Hemimorfit

Fantastiska Hemimorfit. Även kallad kinesisk larimar. Hemimorfit förekommer ovanför zinkavlagringar och bildas antingen som vita kristaller eller som kricka med en molnliknande form. Det finns i Mexiko, Kina, sydvästra USA och Italien.
Kvalité: AA+ 
Ursprung: Kina
Storlek: Höjd ca 6,5-7cm  

Välj en variant:

365,00 kr
Varför du ska använda Hemimorfit:

Hemimorfit kommer att verka för att dina vibrationsljusenergier flödar inom dig och integreras med dina personliga energifält.

Denna kristall öppnar ditt medvetande så att du kan kommunicera och kommunicera med energier från det högre riket.

Hemimorphites energier kommer att förbättra dina visionära upplevelser! Det kommer att främja inre styrka och psykiska visioner. Det kommer också att hjälpa dig att förstå olika gamla helande metoder.

Det kommer att ge dig det du behöver så att du bättre kan förstå dig själv, vad du vill bli och vart du vill att ditt liv ska gå.
Energierna i denna kristall kommer att öka din självkänsla. Det får dig att tro på vad du kan göra och på vad du kan uppnå.

Hemimorfit är en Dispeller Unifier -kristall eftersom den är till stor hjälp när det gäller andliga och psykiska problem. Det kommer att göra ditt liv mer produktivt, mer fredligt och roligare eftersom energierna i denna kristall hjälper dig att göra allt möjligt.

Det kommer att befria ditt liv från rädsla, tvivel, ångest och oro. Denna kristall hjälper dig att bli av med det som förlamar dig eller gör ditt liv oroligt.

Info: Hemimorfit är en sällsynt form av zinksilikat. Det kan förekomma i olika nyanser av blått och grönt. Det kan också ibland vara vitt eller färglöst. Denna kristall uppvisar ofta blå band och vita ränder, med en spridning av mörk matris. När den skärs och poleras kan Hemimorphite ha en vacker, glasaktig lyster som ser ut som en diamant! Dess namn härrör från de grekiska orden hemi och morph, som grovt översätts till "halv form".