Mossagat Handsten

Väldigt vacker handsten i mossagat. 5,5cm. 

240,00 kr
Ursprung: Indien

Info: Mossagat är en kristall som tillhör oxid- och kvartsgruppen. Den har en ljusblå eller mossgrön färg som är karakteristiskt blek. Men det finns också Mossagatkristaller som har en röd, svart, blå eller brun nyans. Det finns i olika delar av världen som USA, Brasilien, Kanada, Uruguay, Indien, Sydafrika, Ryssland och Australien.
Varför du ska använda Mossagat:
Mossagat kan skapa harmoni i ditt liv.
Om du känner att allt är en röra på jobbet och med ditt personliga liv, kan denna kristall hjälpa dig att förstå saker och ta reda på vad du behöver göra.

Det kommer att få dig att känna dig säker på att även om det inte går bra just nu, kommer allt att vara okej när rätt tid kommer.

Moss Agate kommer att bli av med stressen i din livsstil eller samhällets påfrestningar. Det kommer att visa dig att du är den enda som ansvarar för ditt liv, och att du ska göra dig själv en tjänst och leva ditt liv som du vill!

Moss Agate kan befria din kropp från kraven i ditt jobb, dina relationer och till och med dig själv!

Det påminner dig om att du måste ta hand om dig också. Denna kristall låter dig ta ett steg tillbaka och slappna av lite. Du jobbar hårt, så du förtjänar en ordentlig paus också.

Chakra: Hjärtchakrat
Stjärntecken: Oxen