Vitt Ljus med Livets Blomma

Stearindoftande vitt ljus i återvunnet glas, med livets blomma. Doftande med eteriska oljor: mynta, citrongräs och rökelse. Fair Trade (WFTO) certifierad. 100% vegetabiliskt palmvax från hållbart jordbruk. Brinntid: 100 timmar. Bomullsvek, stabil låga, ingen rök. Levereras i en miljövänlig presentförpackning med korkunderlägg.

I många traditioner i vår värld innebär att tända ett ljus en helig handling, vilket betyder mer än ord kan säga; allt handlar om tacksamhet. Sedan urminnes tider har människan tänt ljus på heliga platser. Kanske skulle du vilja börja eller avsluta din dag med denna enkla ritual - att tända ett ljus med uppmärksamhet för dig själv och andra.

Handgjord och rättvis handel från Indonesien Dessa ljus är handgjorda i Indonesien av ett Fair Trade (WFTO -certifierat) företag. Produktionen av ljusen sker med avsikt för hand, på så sätt erbjuder det ett jobb för så många människor som möjligt. Åttio procent av de anställda är kvinnor. Ljusen är förpackade i återvinningsbara förpackningar och är därmed miljövänliga.

145,00 kr