Här hittar du allt om just ditt stjärntecken

Födelsestenar uppges ha sitt ursprung från de 12 stenarna på Arons bröstplatta i Gamla testamentet i Bibeln. Eftersom det fanns en sten för var och en av de tolv stammar i Israel man kunde födas in i, var det stenar som indikerade ens födelse. 
Att bära eller bära din födelsesten sägs ge lycka och skydd. 
Det finns flera olika diagram över födelsestenar, inklusive traditionella och moderna, som jag delar här med dig. 
Här är en sammanställning av allt du behöver veta om födelsestenar. Födelsestenar för alla 12 månader och med stjärntecken!
Januari:
Din månadssten är 
Granat
 
Personer födda i januari är associerade med Granat, som är en rik, levande, intensiv och fantastisk halvädelsten som är känd för att ge ditt liv och ditt hem god hälsa, fred och välstånd. 

Enligt legender garanterar det att bära eller äga en granat hälsa och framgång eftersom det antas bära läkande krafter.
Det kallas också "troens pärla" på grund av dess kraft att ge den som bär den evig lycka, hälsa och rikedom, ovanpå den kraftfulla sköld som skapas runt dig för säkerhet och skydd.


Februari:
Din månadssten är 
Ametist
 Om Ametist är din sten är du väldigt kreativ, och du är en kraft att räkna med. 

Du tar inte saker sittande, särskilt inte när andra människor har fel. Men du är också ödmjuk och tyst. 
 
Du längtar efter din frihet. Du är helt nöjd med att spendera tid med dig själv och ge dig näring.
Människor med denna födelsesten tenderar att vara envisa och vågade, och de följer alltid sina drömmar. De drar sig inte tillbaka från argument, särskilt när de kämpar för vad de tycker är rätt, men de har inte heller några problem att erkänna när de har fel.


Mars:
 
Din månadssten är 
Akvamarin
 
De som är födda i mars är välsignade med det lugna, fridfulla och majestätiska Aquamarine som sin födelsesten. Den vackra havsgröna färgen på denna sten tros hålla dig lugn och fridfull, så att du kan förbli okuvlig och i kontroll trots alla provokationer.
Denna födelsesten anger att du är mycket tillgiven, lekfull och gemytlig. Du blir också ganska lätt förälskad eftersom du ser det bästa hos alla. 
Du älskar att dagdrömma om de lyckligaste och mest romantiska scenarierna också. 
Marsbarn kan vara mycket hemlighetsfulla eftersom de uppskattar lugn och ro.