Köpvillkor

Samtliga priser som anges på Shines Angels webbshop är i Svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Naturliga sprickbildningar, ojämnheter & skiftningar i färg förekommer naturligt I kristaller och är inte skäl för reklamation.

Upptäcker du ett fel på din vara skall detta meddelas inom 48 timmar efter att beställningen mottagits.


För att få beställa ifrån Shines Angels webbshop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Alla köp på Shines Angels webbshop hanteras i enlighet med distansavtalslagen, konsumentköplagen samt E-handelslagen. Alla personuppgifter som lämnas, i samband med köp, behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen.

Efter ett genomfört köp får du en bekräftelse till din e-post. Det är ditt ansvar att se över att du angett rätt kontaktuppgifter

Ångerrätt & returer
Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man mottagit varan. Du står då själv för kostnaden vid retur.

Du ansvarar för varan vid retur till oss. Det innebär att du inte får någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss eller om varan kommer fram trasig. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returportot. Återbetalning av köpbeloppet sker inom 7 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och vara väl förpackad. Du får naturligtvis prova varan men tänk på att varan inte byts om det finns sminkfläckar, deodorant eller dylikt. Eventuella lappar och etiketter ska sitta kvar på varan.

OBS! Du måste hämta ut din beställning även om du ångrat dig, vid ej uthämtade paket debiteras dig som kund 300kr.

Reklamation
Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss. Skicka ett mail till info@shinesangel.se och ange ordernummer, vilken vara du vill reklamera samt beskriv vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaka varan och kollat upp felet ersätter vi dig med en ny vara. Skulle varan vara slutsåld sker såklart en återbetalning istället. Återbetalning sker inom 7 dagar.

Alla reklamationer hanteras i enlighet med konsumentköplagen.

Kom ihåg att alltid kontakta oss innan du gör en retur eller reklamation.